love



My wonderful boyfriend…
hes so amazing, he means the world to me. I don’t know what I would do without him. Youre not just a boyfriend or a lover, youre my bestfriend . you’ve seen me at my complete worst and you still love me for who I am. Youre sweet funny and treat me better than ever im so lucky to hv you <3 if we broke up id be sad but I would hv the biggest smile on my face telling people even though it ended it was the best of my school experience. I do believe we will be a part of that 30% that does marry their highschool sweetheart.

Lots of love,
Maya farhana


SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .

dont take this video serious haha


haha hi assalammualaikum :) first bagi maya gelak dulu, maya tak serious pun kat video ni suka suka je mengisi masa lapang but i do really love this song. just abaikan budak dua orang kat belakang tuu haha anddd camera low quality. sebenarnya nak letak music tapi tak jadi, terima lah seadanya saya ikhlas nyanyi ni utk awak walaupun saya blum mandi lagi time ni hehehe. jangan lupa pause dlu piano instrumental kat musicdumper tu nant tak dgr suara maya hahaha k daaa bye :*




video

SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .

You are my sunshine my only sunshine

Jutaan perasaan, ribuan ingatan, ratusan kenangan, semuanya hanya untuk seorang insan..

kadang saya salahkan Disney Movie sebab ia buat saya percaya wujudnya sebuah cerita yang di akhiri dgn kegembiraan, hampir setiap hari saya menangis dalam bilik, saya menangis bkn sebab kenangan pahit yang pernah terjadi dalam hubungan kita tapi saya menangis kerana kenangan manis yang saya tahu tak akan terulang lagi..tiap kali saya rindu awak, saya tutup mata saya sbb saya dapat lihat awak, saya tutup mulut saya sbb saya dapat dengar suara awak. mungkin saya terlalu kecil untuk menceritakan tentang cinta tapi cinta saya bukan cinta remaja,cinta monyet dan cinta dewasa tapi cinta saya cinta pertama dan terakhir.saya terima lamaran awak sbb saya percaya awak dapat bahagiakan saya. jika satu hari awak bkn lelaki yang boleh hidup bersama saya, saya nak awak tahu, saya tak boleh hidup tanpa bersama awak. saya lepaskan awak, tapi jika  awak kembali saya percaya awak ditakdirkan untuk saya..moga allah tunjukkan kebenaran insyaallah..

SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .

NS siblings

hi NURUL SHAHIRA NURUL SHAHIDAH NURUL SHAHRIZAT, korang takpyh nk terpikir lah kenapa tiba tiba aku mcm gini..tanya diri sendiri tu dulu. alahai setakat nak naik status pasal aku apa sangat, inbox jela aku yang kau nak blocked aku kenapa, blm ckup berani nak ckp depan. ni aku siap mention nma kau jadi aku bkn mengutuk kau kannnn, nak sangat aku ckp dpn kan ? mmg aku budak sekolah lagi, so what? budak sekolah takboleh bersuara? habis budak yg da lama tinggalkan sekolah tu pun perangai macam budak baru knl tadika dah kenapa? kakak kau tu haa nak naik status mention nama bf kakak aku.. matured sangat lah tu? sorry annoyying gila k? mmg kitorang salu crte pasal korang, jadi bahan gelak pun ada, klakar sgt prangai tuu. alahai ckp takpyh konon korang tkpnh cerita buruk pasal kakak aku k..aku mmg tak cantik dan tak pernah mengaku aku cantik, and aku bkn yg baik dan takpernah ngaku diri aku baik. nak cakap hati aku busuk? mana kau tahu hati aku busuk? dah berapa tahun kau serumah dgn aku kak? habis kau buat cerita pasal kakak aku konon kakak aku ganggu kau? sape ganggu sape wey? aku baca msg kau dgn kakak aku dari A sampai Z, semuaaaaaaaa pasal bf kakak aku. org tua tua ckp LET BYGONES BE BYGONES, bf kakak aku tu kisah masa silam kau tu masalah kau so tkyh nak muncul dalam hdup kakak aku ngadu mcm mcm kat bf dia.. knp? nak buat dorang gado ke?korang dah melampau sedar sikit, kau kutuk2 kakak aku ingat aku tkthu, lainkli wall tu tkyh nk public sgt lee kan HAHAH, blakang brani aa kau nk ckp kakak aku bajet. depan depan nanti kau yg diam sbb masalh ni smua berpunca dari korang, dari masalh cinta teragung kakak kau tuuuuuuuu. aku takkan diam selagi kakak kau sibuk dgn bf kakak aku and cuba buat dorang pisah and stop mention nama bf kakak aku!!! JUJUR KAN AKU?AKU TAK PERLI AKU TAK KUTUK, NI MMG UTK KORANG...

MAYBE KAU CKP AKU KECIK LAGI DAH KURANG AJAR TAPI BACA NI BTUL BTUL *IF YOU WANT ME TO RESPECT YOU, ACT LIKE U DESERVE!!!*

ingat kau sorang boleh tunjuk mood kat status? aku pun boleh lah wei
mood : MENYAMPAHHH, PHUII I DONT CARE!

SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .

aucak! sayang


In everyone's life there are different experiences, one of them is the first love. My first love was dazzling yet aching. Every time i go back to those memories, my eyes water and i feel like i could have done so much better. when i was only thirteen. I was inexperienced and naive.
It was a thursday when i first saw him. His brown caramel eyes made my heart skip a beat for i had never seen anything so breathtaking. His skin was a russet color and his hair was a brown colour. That first moment when we saw each other is engraved in my head. I can still hear my heart throbbing loudly in my chest as his eyes landed on me in that school canteen. We stared at each and a smile flicked on his lips to seal that moment.

from strangers to married, theres so many obstacles that we cant run from. i hope this relationship will ever lasting, insyaallah :') 
LAGU INI UNTUK AWAK

SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .

story about me


eeww eeww apa ni :/ yaa my enemies. binatang paling aku takut adalah dia MR GROSS. ask me berapa kali aku jatuh toilet sebab nak larikan diri dari dia, ask me berapa kali tuala aku tercabut sbb nak lari dari dia. ada sekali rumah aku di landa monster cockroach, boleh dikatakan berpuluh lipas kat dalam rumah, bilik,toilet, dapur, hall. semua nya lipas. sangat geliiiiiiiii, terpaksa ajak kawan teman lpstu lari naik atas katil kat atas katil lagi lah banyak. then kawan aku yg konon penyelamat tu dgn selamba selamatkan diri dia, dia tolak aku sampai aku jatuh katil kepala dibwah kaki di atas. hahaha gross thing ever happen kayyy. ill promise, ill hate you until i dieee!!!
 

SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .

someones irritating me

okakakayyy, i hate someone who boasting infront of me. its feel like "what the hell shes/he talking about, AM I CARE????" heran pulak aku dengan Fixie Dslr Supra Prada kau tuu? kalau boleh apa yang mak bapak kau yg kaya tu ckap semua kau nak bgtahu orang. aku RIMAS kay RIMAS. kau kena terasa sbb aku mmg tgh ckap pasal kau Girl :) harta kekayaan ni pinjaman allah jd jgn membangga sgt, dalam sekelip mata tu semua boleh hilang kau tahu tak? kau buat aku meluat sangat sangat. Lepastu kau ingat kau kaya kau boleh kutuk org yg kurang dari kau? JUST WANT U TO KNOW THAT, MURAH MANA BARANG KITA, KALAU YG PAKAI TU CANTIK, CANTIK JUGAA :) please terasa


SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .

please stay with me until the days after forever?




Friendship is one of the most beautiful thing on Earth, most of us need friends to share our thought, share our happiness and sadness in life...However, not all of us know what is a real friend.. ILOVEYOU
i need them so much, sometimes when i say IM OKAY, they look me in the eyes, hug me tight and say I KNOW YOU ARE NOT :')  i dont know how to thanked to all of you, i cant promise to fix all your problems but i wont let u to face it alone i promise.
RINDUUUUUU nak lepak sama sama nyanyi sama sama. semua dah berubah sekarang but its okay as long as i know you guys are happy now
NURUL RABIHAH NURAISHAH NADZIRAH KHAIRIN SYAFINAZ HAZIRAH SYAZANA NURKHAIRIN SYUHADA NORASHAFINA
 


SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .