dont take this video serious haha


haha hi assalammualaikum :) first bagi maya gelak dulu, maya tak serious pun kat video ni suka suka je mengisi masa lapang but i do really love this song. just abaikan budak dua orang kat belakang tuu haha anddd camera low quality. sebenarnya nak letak music tapi tak jadi, terima lah seadanya saya ikhlas nyanyi ni utk awak walaupun saya blum mandi lagi time ni hehehe. jangan lupa pause dlu piano instrumental kat musicdumper tu nant tak dgr suara maya hahaha k daaa bye :*




video

SUKE ? THANKS BUT PLEASE CLICK LIKE BUTTON THERE .